Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednodnevna turneja

VIDEO Dečak i ekipa rasplesali Zagrepčane: Zasvirali na vatrogasnom vozilu i najavili veliko slavlje

Zagreb: Vatra i vatrogasci na Tomislavcu
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/42
11.05.2024.
u 16:33

Minikoncerti bili su ujedno i najava slavljeničkog koncerta kojim će Vatra obilježiti četvrt stoljeća profesionalne karijere, a na otvorenom prostoru Šalate održat će se 25. svibnja

Pod sloganom "Ne igraj se s vatrom, slušaj ju" grupa Vatra i Vatrogasna postrojba Zagreb zasvirali su na nekoliko lokacija u gradu Zagrebu.

Posjetili su tako Trg kralja Tomislava, Jelačić-plac i Trg Republike Hrvatske te sugrađane upozorili na oprez tijekom nadolazeće sezone požara. Plod je to dugogodišnje suradnje benda i zagrebačkih vatrogasaca koja se kroz godine periodično realizirala na različitim projektima.

 – Ovdje je sve i počelo, prije nešto više od dvadeset godina. Upravo u ovom dvorištu, u Savskoj, potpisali smo prvi ugovor s Dallas Recordsom. Sada u suradnji s njima pripremamo i koncert povodom 25. rođendana na stadionu Šalata. Ne znam što čekate, ulaznice su u prodaji, pa piknite svoju i navratite na rođendan! – rekao je prije nastupa Ivan Dečak.

Iako "Vatra i Vatrogasci", kako je istaknuo zapovjednik JVP Zagreb Siniša Jembrih, možda zvuči kao ime neke pub-kviz ekipe, suradnja je to koja traje punih četvrt stoljeća

VEZANI ČLANCI: 

– Tko bi rekao, Vatra i Vatrogasci, kakva neprirodna koalicija – našalio se Jembrih. 

Minikoncerti bili su ujedno i najava slavljeničkog koncerta kojim će Vatra obilježiti četvrt stoljeća profesionalne karijere, a na otvorenom prostoru Šalate održat će se 25. svibnja. Članovi virovitičkog benda predvođeni Ivanom Dečakom prije 25 godina, naime, objavili su svoj prvi studijski album "Između nas", s kojeg i danas na koncertima izvode pjesme "Bilo je dobro dok je trajalo" i "Vrati se". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije